PIZZERIA FIFTY FIFTY

PIZZERIA FIFTY FIFTY pizza's - pasta's - doner - shoarma - broodjes - salade

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2515 beoordelingen
27 jan 2022 om 21:40 Netjes op tijd en het eten smaakte goed .
22 jan 2022 om 21:31 Snel lekker grote portie Alleen knoflook saus vergeten bij m’n broodje Maar verder altijd top
22 jan 2022 om 19:14 Had eerder nog een positieve review geplaatst maar nu gaat het steeds mis! Bestel ik pizza zónder ui; ik heb nog nooit zó veel ui op een pizza gezien! Bovendien was de pizza koud. Derde keer al dat er niet naar opmerking gekeken wordt. Zo jammer
16 jan 2022 om 3:50 Super tevreden verbrande mijn tong bij eerste hap zo warm nog heerlijke pizza’s en binnen halfuur bezorgd door vriendelijke bezorger
15 jan 2022 om 21:39 Ik zeg je eerlijk, die bezorgtijd is nog sneller dan t licht. Had pas net 5 minuten besteld ofzo en na 4 min waren ze er al. Super!
13 jan 2022 om 21:44 Pizza, wat friet en snacks. Helaas was het allemaal niet te eten.. alles weggedaan en helaas alsnog elders besteld jammer genoeg. Helaas niet aan te raden.
13 jan 2022 om 19:31 Na plaatsing bestelling werd gezegd 22 minuten. Het werd uiteindelijk een uur en 20 minuten… Pizza was lauw. Vorige keer was ik erg tevreden, nu duidelijk niet!
11 jan 2022 om 8:54 Ben zeer tevreden., alles is hallal en komt ook alltijd warm en ze zijn altijd op tijd,zijn zeer vriendelijke bezorgers en t is altijd heerlijk eten
6 jan 2022 om 0:24 Netjes op tijd eten was lekker warm en heerlijk
4 jan 2022 om 20:30 Altijd goed eten en vriendelijke bezorging. Eten is altijd goed warm
4 jan 2022 om 4:06 Friet niet goed gebakken
4 jan 2022 om 1:45 Eten was goed, bezorging was prima.